Тимочка КрајинаБор, Неготин и Кладово: Возачи искључени из саобраћаја због алкохола и дроге

Бор, Неготин и Кладово: Возачи искључени из саобраћаја због алкохола и дроге

Саобраћајна полиција

Припадници Министарства унутрашњих послова у Бору, Неготину и Кладову током викенда одредили су меру задржавања до 12 сати тројици возача који су возили под дејством алкохола и једном који је управљао возилом под дејством психоактивних супстанци.

Полиција у Бору зауставила је четрдесетогодишњег мушкарца који је возио ”волксваген” са 1,21 промила алкохола у организму и тридесетдеветогодишњег возача “реноа” који је управљао возилом са 2,21 промилa алкохола у организму. Против возача биће поднете прекршајне пријаве.

Полиција у Неготину зауставила је педесетшестогодишњег возача “фијата” који је управљао возилом са 2,79 промила алкохола у организму, док је у Кладову заустављен двадесетогодишњи возач “фијата“ који је возио под дејством марихуане. Обојица возача су након задржавања приведена надлежном суду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб