VestiBoško Ničić: Početak rada kladionica, kockarnica i sportskih radnji tek po odluci...

Boško Ničić: Početak rada kladionica, kockarnica i sportskih radnji tek po odluci ŠVS u Zaječaru

Štab za vanredne situacije grada Zaječara: Početak rada kladionica, kockarnica i sportskih radnji nakon donošenja odluke

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je putem svog Facebook profila da su neke kladionice, kockarnice i sportske radnje pozivajući se na, navodne „preporuke“, a bez odluke ŠVS grada Zaječara, pokušale samovoljno – „pozivajući se na gazde“ da rade. Ničić kaže da je danas sve završeno samo na opomenama, a već od sutrašnjeg dana slede zahtevi tužilaštvu da pokrenu postupke za ugrožavanje zdravlja i života ljudi.

„Danas se sve završilo na opomenama i uzimanju podataka od menadžera istih, dok od sutra slede zahtevi tužilaštvu da pokrenu postupke za ugrožavanje zdravlja i života ljudi. Neizmerno smo zahvalni, kao ŠVS, današnjoj asistenciji zaječarske policije, našoj komunalnoj miliciji. Još jednom napomena i obaveštenje svima da su lokalni ŠVS nadležni, na osnovu procene situacije na konkretnom terenu te lokalne samouprave, da donose odluke o početku rada objekata bilo koje vrste”, kaže Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić.

Ničić je dodao i da na osnovu procene trenutne situacije u gradu Zaječaru gradskom ŠVS u Zaječaru ne pada na pamet da razmatra otvaranje kladionica, kockarnica, a ni butika, sportskih radnji i sl. pre nego što se odobri rad kafića i sličnih objekata.

„Ko ne može da izdrži bez klađenja, kockanja i nove sportske opreme neka izvoli u gradove i opštine koje eventualno takve, po meni rizične i trenutno bespotrebne, aktivnosti dozvoljavaju”, poručuje Ničić.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,039PratilacaLajkuj
4,108PratilacaZaprati
1,233PratilacaZaprati
160PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx