Тимочка КрајинаЗајечарЦентар за социјални рад „Зајечар” и ТОЦ потписали Меморандум о сарадњи

Центар за социјални рад „Зајечар” и ТОЦ потписали Меморандум о сарадњи

Центар за социјални рад „Зајечар” и ТОЦ потписали Меморандум о сарадњи
Фото: Центар за социјални рад „Зајечар”

У просторијама Центра за социјални рад у Зајечару потписан је Меморандум о сарадњи између ове Установе и ТОЦ-а -Асоцијације за развој одрживих заједница.

У име Центра за социјални рад „Зајечар” Меморандум је потписао Ненад Динуловић, директор, док је у име ТОЦ-а споразум потписала Снежана Зарев.

Центар за социјални рад „Зајечар” и ТОЦ су овом приликом уговорили сарадњу на пројекту „Јаки млади – нове перспективе 2” (Youth Empowerment Enabling Prospects – YEEP 2), који се финансира од стране Немачког савезног министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ), Међународне организације СОС „Дечија села” и Фондације Herman Gmainer (HGFD).

Међусобна сарадња и узајамна подршка представљају последицу заједничке тежње и деловања на што квалитетнијем остварењу визија и циљева у области подстицања запошљавања младих, као и ојачавању њихових капацитета кроз различите видове учења. На тај начин млади ће имати прилику да стекну вештине које ће им олакшати проналазак посла након завршетка школовања, као и опстанак у радном окружењу.

Центар за социјални рад у Зајечару ће у оквиру својих редовних активности промовисати овај програм, али и упућивати младе који припадају циљним популацијама пројекта „Јаки млади – нове перспективе 2” (млади из система алтернативне бриге, млади Роми и Ромкиње, као и млади из социјално угрожених категорија) на поменути пројекат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб