ВестиCGI у биоскопима: James Dean у новом филму о рату у Вијетнаму

CGI у биоскопима: James Dean у новом филму о рату у Вијетнаму

James Dean — CGI — Филм „Finding Jack”

Џејмс Дин (James Dean) се, тврде познаваоци филма, враћа на велика платна, а уз помоћ CGI визуелних ефеката. Очекује се да „заигра“ у ратној драми „Finding Jack”, а публика је подељена, те се једном делу идеја допада, док је други део сматра језивом.

Глумац познат по филмовима „Rebel Without a Cause”, „East of Eden” и „Giant”, погинуо је у саобраћајној несрећи 1955. године, а „Magic City Films” је 64 године касније од породице добио дозволу да Дина изабере за једну од две главне улоге у новом филму. „Finding Jack” је адаптација романа Герета Крокера (Gareth Crocker), који се заснива на истинитом догађају о напуштању 10 хиљада псећих јединица након завршетка рата у Вијетнаму, па се ради о емотивном путовању, о пријатељству и љубави у тешким околностима и непријатељском окружењу.

Будући да технологија константно напредује, Дина би ускоро могле да следе и друге звезде, што значи да би на велика платна могли да се врате и они за које се веровало да су већ одиграли све улоге.

 

Извор: pcpress.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб