Вести„Champions bowl” Serbia: Млади Зајечарац Вељко Ђорђевић освојио друго место на сребрном...

„Champions bowl” Serbia: Млади Зајечарац Вељко Ђорђевић освојио друго место на сребрном турнуру у Београду

Тенисер Вељко Ђорђевић — Сребрни турнир „12. Тениске наде до 10 година – Трофеј града Београда”

Тенисер Вељко Ђорђевић освојио је 2. место на Међународном тениском турниру „Champions bowl” из Вилсон серије у сребрном турниру „12. Тениске наде до 10 година – Трофеј града Београда” који је одржан у Београду на теренима ТK „Харон” од 6. до 12. јула.

У изузетно јакој конкуренцији, такмичара из десетак европских земаља, млади талентовани тенисер тениског клуба „АС Тимок”, Вељко Ђорђевић освојио је 2. место и вицешампионску титулу у сребрном турниру.

Тенисер Вељко Ђорђевић — Сребрни турнир „12. Тениске наде до 10 година – Трофеј града Београда”

Према пропозицијама играч који изгуби у златном турниру, прелази у сребрни ниво. Вељко је у другом колу златног турнира поражен од победника златне серије Угљеше Софреновића. У финалу утешног турнира нашао се са Рељом Хубертом, где је после тешке и неизвесне борбе ипак изгубио меч.

„Овај велики успех младог зајечарског тенисера биће додатни мотив за још квалитетније тренинге, а Попова плажа и ТК ’АС Тимок’ су још једном показали колико се напорно и квалитетно ради на обали Тимока”, кажу из ТК „АС Тимок”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб