Вести„City Games” караван 10. јула стиже у Зајечар! Игре на базену могу...

„City Games” караван 10. јула стиже у Зајечар! Игре на базену могу да почну!

Девојчице се забављају под водом у базену
Фото: Shutterstock, илустрација

„City Games” караван 10. јула стиже у Зајечар.

И овог лета „City Games” караван наставља своје путовање по Европи. У јубиларној десетој сезони, након одржаних 304 игара, очекује нас прави спектакл на води на градском базену у Зајечару од 19 сати и 30 минута.

Ова манифестација кроз забаву и спорт свако лето јача пријатељства и везе међу градовима и државама које се такмиче.

Игре су основни садржај овог пројекта, а осмишљене су тако да забаве публику и такмичаре, али и да подстакну вредности попут пријатељства и тимског духа и да укажу на важност бављења спортом.

Игре се базирају на традиционалним дисциплинама и производима, што је видљиво и из њихових назива: водена алка, летећи ватерполо, вуча конопца, трка магараца, водена кошарка… Укупно је 13 различитих дисциплина.

Након квалификација у Зајечару, „City Games” караван наставља такмичења у Лозници, Суботици, Врбасу, Инђији, Сомбору и Чачку, где ће бити одржано велико финале за Србију. Шампион Србије представљаће нашу земљу на великом Међународном такмичењу 2020. године у Словенији.

Позивамо све суграђане да својим присуством и жестоким навијањем помогну свом тиму да дође до победе.

Видимо се 10. јула на градском базену на Краљевици од 19 сати и 30 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб