Timočka KrajinaZaječarCrveni krst Zaječar i ove godine obeležava Međunarodni dan starijih osoba

Crveni krst Zaječar i ove godine obeležava Međunarodni dan starijih osoba

Crveni krst Zaječar – Međunarodni dan starijih osoba

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje „Timok” i Udruženjem penzionera u Zaječaru i ove godine obeležiće Međunarodni dan starijih osoba.

Ove godine Međunarodni dan starijih osoba je usmeren na starije žene i tema 2022. godine je „Otpornost i doprinosi starijih žena”.

U okviru navedene akcije u prostoriji Crvenog krsta Zaječar u Krfskoj ulici za najstarije sugrađane biće organizovana tribina u realizaciji saradnika Crvenog krsta Zaječar, diplomiranog psihologa Ivanke Jović, a nakon tribine predstavnici Zavoda za javno zdravlje „Timok” Zaječar izvršiće proveru šećera i krvnog pritiska najstarijim sugrađanima i još jednom skrenuti pažnju na zdrave stilove života.

Navedena akcija biće održana u četvrtak, 13. oktobra 2022. godine, u prostorijama Crvenog krsta Zaječar u Krfskoj ulici sa početkom u 10:00 sati.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub