Timočka KrajinaZaječarCrveni krst Zaječar organizovao likovnu radionicu oslikavanja šolja u manastiru Suvodol

Crveni krst Zaječar organizovao likovnu radionicu oslikavanja šolja u manastiru Suvodol

Crveni krst Zaječar – Likovna radionica oslikavanja šolja

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom Zaječar i Eparhijom timočkom organizovao je likovnu radionicu oslikavanja šolja u manastiru Presvete Bogorodice – Suvodol.

Akciju su podržali likovni umetnik Dragan Stokić Rajački, Duško Perišić i Jasmina Pajović koji su zajedno sa decom korisnika Narodne kuhije i najmlađim volonterima Crvenog krsta Zaječar – učenicima II razreda Osnovne škole „Ljuba Nešić” u Zaječaru oslikavali šolje, koje će se u decembru naći na humanitarnoj aukciji u „Gostoprimnici” u Zaječaru.

Likovna radionica u manastiru Suvodol je prva akcija u nizu aktivnosti koja je uvod u tradicionalnu humanitarnu aukciju koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu novogodišnjih paketića za decu iz Narodne kuhinje i decu sa invaliditetom.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub