ВестиЦрвени крст Зајечар: У данашњој акцији прикупљена 31 јединица крви

Црвени крст Зајечар: У данашњој акцији прикупљена 31 јединица крви

Црвени крст Зајечар: Добровољно давање крви

У данашњој редовној акцији добровољног давања крви, коју организује Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша, прикупљена је 31 јединица ове драгоцене течности.

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша, данас је спровео још једну акцију добровољног давања крви. Акција је одржана у просторијама Црвеног крста Зајечар у Крфској улици, а прикупљена је 31 јединица драгоцене течности.

Подсетимо, у јучерашњој акцији добровољног давања крви, која је одржана у у просторијама ресторана УТП „Србија ТИС”, прикупљено је 28 јединица, тако да је укупно, за два дана у Зајечару, прикупљено 59 јединица крви.

Организатори позивају грађане, нарочито оне са негативним и крвним групама А и нулта, да се одазивају оваквим акцијама у што већем броју.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб