ВестиДалибор Предић добио 30 година за убиство жене у одводу за фекалије...

Далибор Предић добио 30 година за убиство жене у одводу за фекалије и њеног мужа у WC-у

Пресуда

Одлуком Апелационог суда у Нишу, Далибор Предић (37), из борског села Слатина, осуђен је, правоснажно на 30 година робије због свирепог убиства Светозара Рпановића (90) и његове ћерке Душанке Абрашевић (67), из села Дубочане, код Зајечара.

Предић је тражио од њих да му дају новац, па их је зверски мучио и убио.

Душанку и њеног оца „типовао“ је Далибор, а постојала је сумња да му је рођак помагао у томе, који је, касније, због недостатка доказа – ослобођен. Предић је знао да људи из Дубочана имају пара, јер син Абрашевићеве ради у Аустрији.

Далибор је, најпре, у шталу угурао несрећну жену, где јој је везао руке и уста, након чега ју је сурово пребио. Том приликом јој је поломио вилицу и нанео тешке повреде главе, али жена није признала где држи новац. Предић ју је гурнуо у одвод за фекалије у штали у којој су се налазиле краве, где је затечена са задигнутом сукњом и доњим вешом, који је је био смакнут испод колена, због чега је чак сумњано и да је била силована.

Након што је завршио са Душанком, Далибор је ушао у купатило куће и ту брутално претукао и Светозара, али ни он није казао где држи новац. Предић је, потом, старца закључао у купатило и гурнуо му главу у WC шољу. Потом је обавио преметачину куће и ту је нашао 1.500 евра, који су, касније, и пронађени код њега.

Након разбојништва, Предић је побегао са лица места, али је убрзо ухапшен.

Предић је прво осуђен у Вишем суду у Зајечару, неправоснажно, на четири деценије затвора, али је после Апелациони суд преиначио ту пресуду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб