ВестиДанас борба између магле и сунца, највиша дневна температура до 13 степени

Данас борба између магле и сунца, највиша дневна температура до 13 степени

Сунце, магла

У Србији у нижим пределима слаб мраз, магла и ниска облачност која ће се местимично задржати већи део дана. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од -4 до 0, а највиша од 2 у магловитим подручјима до 13 степени у местима са дужим сунчаним интервалима.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура -3, максимална дневна око 13 степени. Сутра углавном ведро и сунчано. Најнижа температура -2, највиша до 13 степени.

АМСС

Видљивост је од јутрос смањена на 200 метара на подручју Крагујевца, Неготина, Пожеге, Краљева, Ниша и Врања, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због сумаглице, влажних коловоза и ниске температуре АМСС упозорава на опасност од поледице.

На наплатним станицама нема задржавања.

На путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања.

На теретним терминалима граничних прелаза камиони на излазу на прелазу Батровци чекају 180 минута, а на прелазу Келебија око 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб