ВестиДанас не излазите без воде: Биће сунчано и топло, највиша дневна температура...

Данас не излазите без воде: Биће сунчано и топло, највиша дневна температура до 33 степена

Жене шетају и носе флашице са водом у рукама

У Србији до краја дана сунчано и топло. Ветар слаб, променљивог смера. Највиша температура од 30 до 33 степена.

У Зајечару сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 17, максимална дневна око 33 степена. Сутра сунчано и веома топло. Најнижа температура 19, највиша до 37 степени.

АМСС

Проходност путева у Србији је добра и саобраћај је умереног интензитета ван градова и насељених места, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Време данас сунчано и веома топло, са температурама изнад 30 степени што је разлог да возачи преконтролишу своје аутомобиле и провере ниво расхладне течности у мотору јер у овим топлим данима прегревање мотора је честа појава, а кварови са расхладним системом учестали.

Лепо време доноси, не само повећан број возила, већ и већи број пешака, бициклиста и мотоциклиста на путевима, због чега из АМСС-а апелују на све учеснике у саобраћају да имају више опрезности и одговорности уз строго поштовање саобраћајних прописа.

На наплатним рампама нема задржавања, као и на путничким терминалима на граничним прелазима.

Камиони на Хоргошу и Батровцима на излазу из земље чекају сат времена, на Келебији и Шиду три сата, а на прелазу Сремска Рача око сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб