ВестиДанас облачно и хладније, местимично са кишом, највиша дневна температура до 17...

Данас облачно и хладније, местимично са кишом, највиша дневна температура до 17 степени

Киша, јесен, лишће
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији облачно и хладније, местимично са кишом. Током ноћи престанак падавина и делимично разведравање, најпре на северу и западу. Ветар слаб и умерен. углавном западни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 12, а највиша од 14 до 17 степени.

У Зајечару углавном облачно, местимично са кишом и пљусковима. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 11, максимална дневна око 16 степени. Првог радног дана у недељи местимично облачно са дужим сунчаним периодима. Најнижа температура 9, највиша до 21 степен.

АМСС

У готово целој Србији је јутрос облачно, понегде са сумаглицом и слабом кишом, па Ауто-мото савез Србије саветује опрезну вожњу због влажних и мокрих коловоза.

Последњег дана викенда у јутарњим сатима очекује се умерен интензитет саобраћаја, док у току поподнева и вечери могућ је већи број возила на прилазним путевима већих градова и на наплатним рампама.

На граничним прелазима нема задрžжавања ни за путничка, ни за теретна возила.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб