ВестиДанас претежно облачно и хладније, у неким деловима мешовите падавине, на планинама...

Данас претежно облачно и хладније, у неким деловима мешовите падавине, на планинама снег

Јесен, лишће, девојка

У већем делу Србије претежно облачно и хладније, на југозападу, југу и истоку Србије у нижим пределима мешовите падавине (киша и снег), а на планинама снег и стварање/мање повећање висине снежног покривача. У Војводини претежно сунчано. Ветар умерен до јак, северозападни. Најнижа температура од -2 до 5 степени, а највиша од 3 до 7 степени.

У Зајечару претежно облачно са кишом и пљусковима. Ветар слаб до умерен, северозападни. Минимална температура 3, максимална дневна до 7 степени. Сутра променљиво облачно са сунчаним периодима. Најнижа температура -2, највиша око 7 степени.

АМСС

Возаче ће данас на путевима Србије пратити променљиви услови вожње. У нижим пределима местимично мокри коловози због повремено слабе кише, док ће током дана бити суснежице и снега у јужним крајевима Србије, који ће на овим путевима доносити и зимске услове вожње, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због мраза и мокрих коловоза у вишим пределима постоји опасност од стварања поледице. Магла смањује видљивост на прилазним путевима Копаонику, док је у осталим крајевима она за сада добра.

Данас, првог дана викенда саобраћај је ван градова слабијег интензитета и одвија се успорено једино на деоницама где су у радови току. На наплатним рампама нема задржавања возила.

За путничка возила нема задржавања на граничним прелазима. Камиони на граничном прелазу Батровци на излазу чекају два сата, на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб