ВестиДанас претежно облачно, око поднева могућа киша, максимална дневна температура око 21...

Данас претежно облачно, око поднева могућа киша, максимална дневна температура око 21 степен

Град Зајечар

У Србији претежно облачно и свежије са кишом и пљусковима, који ће на југозападу, југу и југоистоку бити праћени грмљавином и јаким и олујним северозападним ветром уз локално већу количину кише и градом. Средином дана и послеподне на северу престанак падавина и постепено разведравање. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 14 до 19, а највиша од 18 до 24 степени.

Данас у Зајечару претежно облачно са падавинама око поднева. Ветар слаб до умерен, северозападни. Минимална температура 13, максимална дневна око 21 степен. Сутра претежно ведро и сунчано време. Најнижа температура 12, највиша око 28 степени.

Средина радне недеље доноси умеренији интензитет саобраћаја ван градова и већих насељених места, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Из АМСС саветују возачима да возе пажљивије и на путевима који пролазе кроз усеке, клисуре или воде у планинске пределе, због опасности од одрона или поломљеног грања.

Наводе и да је сваког дана све више деоница на којима путари раде и отклањању настала оштећења на коловозу.

Према последњим информацијама ЈП „Путеви Србије”, нема задржавања на наплатим станицама.

Нема задржавања ни на граничним прелазима у Србији, осим на Гостуну, где је на улазу у земљу појачан саобраћај и чека се око 30 минута.

Теретна возила на излазима на Хоргошу чекају 90 минута, на Kелебији и Шиду 120, а на Батровцима 240 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб