ВестиДанас претежно облачно, тмурно и мало хладније

Данас претежно облачно, тмурно и мало хладније

Јесен, улица
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији облачно и хладније, у већем делу с кишом. У планинским пределима са снегом, уз стварање и повећање висине снежног покривача. У источној и југоисточној Србији суво, падавине се очекују током ноћи. Ветар ујутро слаб и умерен јужни, током дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од -1 на истоку до 8 на западу, највиша од 6 до 10 степени, послеподне у осетнијем паду у односу на преподне.

У Зајечару претежно облачно, тмурно и мало хладније. Ветар слаб до умерен, северни и североисточни. Минимална температура -1, максимална дневна око 9 степени. У среду углавном облачно са повременим пљусковима током дана. Најнижа температура 3, највиша око 6 степени.

Саобраћај у Србији данас ће се одвијати по мокрим коловозима, саопштио је АМСС. У нижим пределима падаће киша, док се на планинама очекује снег.

Магла на појединим деоницама смањује видљивост. Пажљивија вожња потребна је на путевима који воде кроз стенске усеке и клисуре, где су могући одрони.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задрžжавања.

Како је саопшšтила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужžих задржžавања.

Камиони на излазу из земље на граничном прелазу Хоргош чекају 480 минута, а на прелазу Батровци 240. Радови су у току на више деоница у Србији и ту је потребан додатни опрез.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб