ВестиДанас претежно сунчано и топлије, увече могуће наоблачење, максимална дневна температура и...

Данас претежно сунчано и топлије, увече могуће наоблачење, максимална дневна температура и до 30 степени

Отац се забавља и трчи са ћерком у природи
Фото: Shutterstock, илустрација

У Србији претежно сунчано уз локални развој облачности. Послеподне у планинским пределима ретка појава краткотрајних пљускова. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 12 до 15, а највиша од 23 до 27 степени.

У Зајечару претежно сунчано и топлије, увече могуће наоблачење са повременом кишом. Ветар слаб до умерен, северозападни. Минимална температура 13, максимална дневна и до 30 степени. Сутра променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 13, највиша око 29 степени.

За путничка возила јутрос нема чекања на нашим граничним прелазима, док теретњаци на Батровцима на излаз из земље чекају шест сати, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Задржавања за теретна возила на излазу из земље су на Хоргошу и Kелебији по три сата, на Шиду два сата, а на Бачкој Паланци око 60 минута.

Услови за саобраћај су повољни и очекује се јачи интензитет на коридору 10 и на магистралама које воде ка Црној Гори.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб