ВестиДанас претежно ведро, максимална дневна око 16 степени

Данас претежно ведро, максимална дневна око 16 степени

Мачка на грани дрвета
Фото: Shutterstock, илустрација

Јутро претежно ведро и хладно са слабим приземним мразем. Током дана у већини крајева претежно сунчано. Послеподне постепено повећање облачности са североистока, а крајем дана и током ноћи понегде киша. Ветар слаб до умерен, на истоку Србије и у планинским пределима повремено јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 0 до 6, највиша од 14 до 18 степени.

За разлику од претходних дана у Зајечару данас претежно ведро. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура око 5, максимална дневна око 16 степени. Сутра у Зајечару променљиво облачно. Најнижа температура 6, највиша око 19 степени.

Ауто-мото савез Србије саопштава да ће наредни дани донети појачан саобраћај, због предстојећег католичког Ускрса.

И средину ове недеље обележиће нестабилно време, послеподне је на североистоку и истоку Србије могућа киша, па се возачима саветује додатан опрез.

Са предстојећим данима очекује се већи број возила на путевима и фреквентнији саобраћај из правца Мађарске и Хрватске.

Путници се упозоравају на потенцијално дужа задржавања, пре свега, на Хоргошу, Kелебији, Батровцима и Шиду.

На наплатним рампама се, такође, очекује више возила.

ЈП „Путеви Србије” је саопштило да су на делу ауто-пута Батровци–Kузмин код Адашеваца почели радови на преправци надвожњака изнад ауто-пута због чега су сужена лева и десна страна.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб