ВестиДанас пријатније време, највиша дневна температура до 35 степени

Данас пријатније време, највиша дневна температура до 35 степени

Старији мушкарац вози бицикл

У Србији претежно сунчано, на југу и југоападу послеподне умерено облачно понегде са кишом или пљусковима са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 15 до 21, а највиша од 29 на северу до 35 степени на југоистоку Србије.

У Зајечару сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 24, максимална дневна око 35 степени. Сутра ведро, сунчано и топлије. Најнижа температура 18, највиша до 37 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекиване релативно повољне биометеоролошке прилике и термички услови могу допринети смањењу тегоба код свих хроничних болесника, изузев срчаних.

Од метеоропатских реакција могуће су несаница, нервоза и узнемиреност у благој форми.

Неопходна је адекватна заштита од УВ зрачења јер је УВ индекс у домену веома високих вредности.

АМСС

Возаче данас очекују повољни услови за вожњу, а опрез је неопходан на деоницама где су у току измене у режиму саобраћаја због радова, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

На ауто-путевима и важнијим путним правцима промет је мањи него претходних дана, и на наплату путарине нема чекања, додао је АМСС.

На граничним прелазима и даље су дужа задржавања, и то на Хоргошу на улазу око 40 минута а на излазу 20 минута, на Прешеву пола сата и Гостуну сат времена.

На теретним терминалима, на Батровцима и Шиду камиони чекају око два сата, на Хоргошу сат и по, а на Келебији три сата, наведено је у саопштењу АМСС-а.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб