ВестиДанас променљиво облачно и мало топлије, највиша дневна температура до 20 степени

Данас променљиво облачно и мало топлије, највиша дневна температура до 20 степени

У Србији променљиво облачно и мало топлије, у већини места суво, понегде краткотрајна киша, у високим планинским пределима снег. Ветар слаб, западни и југозападни. Најнижа температура од 1 до 7, највиша од 16 до 20 степени.

У Зајечару местимично облачно са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 3, максимална дневна око 18 степени. Сутра променљиво облачно са сунчаним интервалима. Најнижа температура 4, највиша до 20 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Очекују се повољније биометеоролошке прилике за већину хронично оболелих, али нешто израженије тегобе могу осетити срчани болесници.

Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење и главобоља.

АМСС

Возаче данас очекују прави пролећни временски услови, са претежно сувим коловозима.

Свежија, а понегде и магловита јутра биће на путевима у котлинама, поред канала у Војводини и речних токова у осталим крајевима Србије.

Како упозорава Ауто-мото савез Србије, ни данас нису искључени местимично влажни коловози због могућих локалних пљускова које метереолози најављују, зато је потребна пажљивија вожња без обзира на дуже сунчане интервале у појединим крајевима наше земље.

Због радова, којих има на великом броју државних путева I и II реда саобраћај се на појединим местима одвија спорије и уз могуће повремено краће застоје.

Према информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, нема задржавања на наплатним станицама.

Према најновијим информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања на путничким терминалима наших граничних прелаза.

На теретним терминалима, на излазу из земље, на прелазима Хоргош и Келебија чека се три сата, на Батровцима два сата, а на прелазу Шид четири сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб