ВестиДанас променљиво облачно, местимично с кишом, највиша дневна температура до 21 степен

Данас променљиво облачно, местимично с кишом, највиша дневна температура до 21 степен

Цвеће, божур, капљице кише

У Србији променљиво облачно и свеже, местимично са кишом, на југу са краткотрајним пљусковима. Ветар слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура од 8 до 12, а највиша од 18 до 21 степен.

У Зајечару ујутро киша, током дана променљиво облачно и суво са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 9, максимална дневна око 20 степени. Сутра местимично облачно са дужим сунчаним интервалима. Најнижа температура 7, највиша до 21 степен.

АМСС

И даље нестабилне временске прилике очекују возаче на путевима у Србији, па из Ауто-мото савеза Србије саветују возачима да вожњу и брзину прилагоде условима на путу.

Због падавина постоји могућност наноса веће количине земље и муља што повећава клизавост пута, смањује стабилност и отежава управљање возилом.

Учестали одрони карактеристични су за овакве временске прилике, а представљавају још једну велику опасност у саобраћају, као и деонице на којима се изводе радови и на којима је потребно имати више опреза, али и толеранције уколико дође до успорене вожње.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Камиони на Келебији чекају сат времена, а на Хоргошу сат и по.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб