ВестиДанас променљиво облачно, топло и ветровито

Данас променљиво облачно, топло и ветровито

Људи шетају и возе бицикле у граду

У Србији променљиво облачно, топло и ветровито, преподне углавном суво, послеподне, увече и ноћу местимично киша, пљускови и грмљавина. Понегде је могућ јак пљусак са градом. Ветар умерен и јак, јужни и југозападни, јужни, у току ноћи у слабљењу. Најнижа температура од 9 до 19, највиша од 24 до 29 степени.

У Зајечару ситна киша у јутарњим часовима, током дана облачно, суво и топлије време. Ветар слаб до умерен, јужни. Минимална температура 15, максимална дневна до 28 степени. Првог дана викенда променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 16, највиша око 26 степени.

АМСС

У поподневним часовима очекује се већи број возила на градским саобраћајницама, као и на најфреквентнијим путним правцима, што је карактеристично за крај радне недеље и почетак викенда, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Смена сунца и облака током дана доносиће повремено мокре коловозе због којих Ауто-мото савез Србије саветује опрезнију вожњу, уз смањену брзину и држање већег растојања у односу на друга возила.

Пажљивија вожња биће потребна и на деоницама на којима је услед радова или обустава измењен режим саобраћаја.

На наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким и теретним терминалима на граничним прелазима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб