ВестиДанас сунчано и топло, дневна температура до 22 степена

Данас сунчано и топло, дневна температура до 22 степена

Град Зајечар

У Србији претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северни и северозападни, на истоку повремено и јак, увече у слабљењу. Најнижа температура од 6 до 10, а највиша од 18 до 22 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 7, максимална дневна до 20 степени. Првог дана викенда местимично облачно са повременим сунчаним периодима. Најнижа температура 6, највиша око 20 степени.

АМСС

Саобраћај у Србији је умереног интензитета и одвија се углавном по сувим коловозима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Због предстојећег викенда возаче очекује повремено већи број возила и појачан саобраћај, како на градским саобраћајницама, тако и на излазима из већих градских средина.

Возачима у јутарњим и вечерњим сатима из Ауто-мото савеза скрећу пажњу на могућу појаву магле и сумаглице која најчешће смањује видљивост на путевима који воде поред река и у котлинама.

На теретним терминалима на Хоргошу чека се око сат времена, а на осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб