ВестиДанас сунчано и топло, до 33 степена, на планинама могући пљускови

Данас сунчано и топло, до 33 степена, на планинама могући пљускови

Град Зајечар — Центар

У Србији претежно сунчано и топло. Послеподне и увече, уз локални развој облачности, у планинским пределима ретка појава краткотрајних пљускова са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 15 до 20, а највиша од 30 до 33 степена.

У Зајечару ведро, сунчано и топло. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 18, максимална дневна око 32 степена. Сутра топло и сунчано. Најнижа температура 17, највиша до 34 степена.

АМСС

Возаче данас у Србији очекују повољни услови за вожњу, али их АМСС упозорава да због високих температура праве чешће и дуже паузе.

Саобраћај је за сада умереног интензитета, а већи број возила очекује се у поподневним и вечерњим часовима.

Проходност најоптерећених путних праваца у Србији је добра, међутим због грађевинске сезоне која је у пуном јеку, на великом броју деоница возаче очекује измена режима саобраћаја и могућа успорена вожња због радова или обустава.

На наплатним станицама и путничким терминалима у земљи нема задржавања.

На теретним терминалима, теретна возила на излазу из земље код Малог Зворника чекају 240 минута, а на Хоргошу 180. На осталима прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб