Timočka Timočka
Početna / Vesti / Danas sunčano i toplo, maksimalna dnevna temperatura do 18 stepeni
Mali dečak šeta u parku

Danas sunčano i toplo, maksimalna dnevna temperatura do 18 stepeni

U Srbiji ujutru ponegde slab mraz i magla. U toku dana pretežno sunčano i još malo toplije. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak. Najniža temperatura od -3 do 6, najviša od 13 do 18 stepeni.

U Zaječaru vedro i sunčano. Vetar slab do umeren, severoistočni. Minimalna temperatura -3, maksimalna dnevna oko 12 stepeni. Sutra sunčano i toplije. Najniža temperatura -1, najviša do 15 stepeni.

Poslednji dan produženog prazničnog vikenda doneće pojačan intenzitet saobraćaja koji u kasnijim popodnevnim i večernjim satima može usloviti povremeno usporenu vožnju na onim najopterećenim putevima kao i na prilazima gradskim sredinama.

Veći broj vozila treba očekivati i na pojedinim naplatnim rampama zbog čega može biti povremeno kraćih zadržavanja.

Vozače očekuju pretežno suvi kolovozi i dobra prohodnost puteva. Međutim i pored lepog vremena zbog većeg broja vozila, vozačima se savetuje veća opreznost za vreme vožnje uz primenu svih saobraćajnih propisa.

Prema informacijama zimske službe JP „Putevi Srbije” na državnim putevima II prioriteta snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 centimetara na teritoriji Kruševca i Vranja. Svi putevi ka zimskim turističkim centrima su prohodni i nema vanrednih zastoja i prekida.

Nema dužih zadržavanja na putničkim terminalima na graničnim prelazima. Kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju četiri sata, na Horgošu sat i po, na Kelebiji sat vremena. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Možda će Vas zanimati

Zaječar — Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina

Zaječar: Spisak prodavnica za snabdevanje lica preko 65 godina za 4. april

Umesto u nedelju, penzionerima će biti omogućeno da kupovinu obave u subotu od četiri do …

Agrikultura, poljoprivreda

Kako do dozvole za kretanje: Uputstvo za poljoprivredne proizvođače

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obaveštava poljoprivredne proizvođače da Štab za vanredne situacije grada Zaječara …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica