ВестиДанас сунчано и топло, највиша дневна температура до 33 степена

Данас сунчано и топло, највиша дневна температура до 33 степена

Устаничка улица у Зајечару

У Србији претежно сунчано и топло. Послеподне прво на западу и југу Србије, а касније према вечери понегде и у Војводини уз локални развој облачности краткотрајни пљускови са грмљавином. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 14 до 22, а највиша од 31 до 33 степена.

У Зајечару ведро, сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, североисточни. Минимална температура 15, максимална дневна око 31 степен. Првог радног дана у Зајечару топло и сунчано. Најнижа температура 17, највиша до 33 степена.

АМСС

Лепо време и високе очекиване температуре током дана могу бити разлог појачаног саобраћаја на путним правцима који воде ка језерима, рекама и осталим излетиштима, а у поподневним сатима крај викенда уобичајено доноси већи број возила на прилазима градова и већих места због чега ће возачима бити потребно више стрпљења, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

Задржавања, како је саопштила Управа граничне полиције, нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, осим на Хоргошу, где теретна возила на излаз из земље чекају 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб