ВестиДанас сунчано, за викенд облачно уз пораст температуре

Данас сунчано, за викенд облачно уз пораст температуре

Улица Николе Пашића у Зајечару

У Србији ујутро хладно са мразем, а понегде и краткотрајном маглом. У току дана на северу и западу претежно сунчано и још мало топлије. У осталим крајевима преподне претежно сунчано, а послеподне умерено наоблачење. Провејавање слабог снега или краткотрајна суснежица могући су увече и у току ноћи понегде на југу земље. Ветар слаб променљив, само још ујутру и преподне на југу Баната умерен југоисточни. Најнижа температура од -6 до 2, а највиша од 9 до 16 степени.

У Зајечару углавном сунчано и топлије. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура -3, максимална дневна око 14 степени. Првог дана викенда променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 3, највиша до 15 степени.

АМСС

Последњи радни дан у овој недељи и почетак викенда обележиће период лепог времена који возачима олакшава вожњу.

Дани су сунчани и топли, али су јутра и ноћи и даље хладне, зато је потребно да у тим периодима возачи буду опрезнији за воланом.

Возачи стичу утисак добрих услова и сувих коловоза, али на критичним деоницама попут мостова, надвожњака, преко превоја у вишим и планинским пределима, као и на деоницама путева где се често јавља сумаглица или магла због које су они влажни, опасност од поледице је велика.

АМСС упозорава возаче да врло лако могу да изгубе контролу над возилом.

На наплатним рампама нема задржавања.

Камиони на Хоргошу чекају пет сати, на прелазу Мали Зворник осам сати, а на Сремској Рачи два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб