ВестиДанас топлије, највиша дневна температура до 27 степени

Данас топлије, највиша дневна температура до 27 степени

Улица Николе Пашића у Зајечару

У Србији ујутро местимично по котлинама, као и на истоку и југоистоку Србије, слаб приземни мраз. Преподне у свим крајевима претежно сунчано. Послеподне на северу, а увече и у току ноћи и у осталим крајевима променљиво облачно са локалном појавом кише и краткотрајних пљускова уз могућност грмљавине. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено јак, западни и северозападни. Најнижа температура од 0 на истоку и југоистоку до 11 у Београду, а највиша од 22 до 27 степени.

У Зајечару углавном ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 4, максимална дневна до 23 степена. У недељу променљиво облачно са повременим сунчаним интервалима. Најнижа температура 8, највиша око 21 степен.

АМСС

У складу са тренутно важећим мерама забране кретања, данас се на улицама унутар градова може видети тек покоје возило дежурних служби, здравствених радника, или оних људи чије радне обавезе то од њих захтевају.

Слично је и на путевима ван насељених места, на којима су углавном сусрећу возачи камиона и теретна моторна возила, навео је АМСС.

Повремена киша коју метереолози најављу за поподневне сате ствараће променљиве и нешто захтевније услове у којима ће се саобраћај одвијати, што је и уобичајено за период године у којем се налазимо.

Сем местимично влажних коловоза и смањене видљивости коју киша доноси, данас препоручујемо возачима да обрате пажњу на деоницама путева које полазе кроз планинске пределе и стенске усеке, јер на њима постоји опасност од изненадног одроњавања земље и камена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб