ВестиДанас у Србији право пролеће, температуре и до 19 степени

Данас у Србији право пролеће, температуре и до 19 степени

Попова плажа

У Србији јутрос понегде слаб мраз, а по котлинама јужних делова земље магла. Током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку повремено и јак, западни и југозападни. Најнижа температура од -2 до 4, а највиша дневна од 12 до 19 степени.

У Зајечару данас претежно сунчано време. Ветар слаб, југозападни. Највиша дневна температура данас око 13 степени. Сутра нас очекује такође претежно сунчано време. Слаб ветар ће дувати са запада и југозапада. Јутарња температура ће бити око 4, а највиша дневна око 13 степени.

У неким деловома Србије јутрос је температура нешто испод нуле, током дана биће више и од 15 степени, па су временске прилике повољне за вожњу.

Сем у јутарњим и поподневним шпицевима, када је због појачаног саобраћаја карактеристична успорена вожња на прилазима већих градова и на саобраћајницама унутар њих, возаче ће пратити мањи број возила и умеренији интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања.

Задржавања теретних возила на нашим граничним прелазима на излазу из земље су вишечасовна, а најдужа су на Батровцима — 10 сати.

Теретњаци на Бачкој Паланци чекају 7 сати, на Хоргошу 6 сати, на Kелебији 4 сата, а на Шиду и Богојеву по 3 сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб