ВестиДанас у Зајечару умерено облачно, максимална дневна око 23 степена

Данас у Зајечару умерено облачно, максимална дневна око 23 степена

Град Зајечар

И наредних дана у Србији ће се смењивати сунце и облаци. Данас преподне претежно сунчано. Послеподне на југозападу и западу, а увече и ноћу и у осталим крајевима наоблачење с кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, јужни и југозападни. Најнижа температура од 5 до 12, највиша од 19 до 24 степени. 

Првог дана викенда у Зајечару облачно време. Ветар слаб, пролећни поветарац, из правца југа и југоистока. Минимална температура око 9, максимална дневна и до 23 степена. Сутра у Зајечару претежно облачно. Најнижа температура 11, највиша око 18 степени.

Саобраћај се овог јутра одвија умереним интензитетом и нема ванредних застоја и прекида, али се возачима саветује опрез због могућих влажних коловоза услед киша и пљускова, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Kако је саопштила Управа граничне полиције, на путничким терминалима граничних прелаза у земљи, возила на излаз из земље на Kелебији чекају два сата, на Хоргошу 2 деведесет минута, а на Хоргошу и код Богојева 60.

На теретним терминалима на изласку из земље нема задржавања дужих од 30 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб