ВестиДанас углавном облачно и свежије, највиша дневна температура до 17 степени

Данас углавном облачно и свежије, највиша дневна температура до 17 степени

Јесен, лист

У Србији претежно облачно и хладно, местимично са слабом кишом, осим на крајњем југу Србије где ће бити суво уз малу и умерену облачност, док ће у Неготинској Крајини бити претежно сунчано. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од 5 до 12, а највиша у већини места од 10 до 15, само на југу и истоку Србије до 17 степени.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 8, максимална дневна до 17 степени. Сутра местимично облачно са дужим сунчаним периодима. Најнижа температура 5, највиша око 16 степени.

АМСС

Повремено слаба киша и данас може у појединим крајевима доносити местимично влажне коловозе, а у јутарњим и вечерњим сатима ниска облачност преко планинских превоја, као магла и сумаглица поред река и у котлинама може возачима додатно отежавати вожњу, саопштио је АМСС.

Због радова се на појединим деоницама саобраћај успореније одвија зато вожњу треба прилагодити привременој саобраћајној сигнализацији, не журити и обратити пажњу на безбедност путара.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничним прелазима нема задржавања за путничка возила, а теретна на Келебији, на излазу, чекају 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб