ВестиДанас углавном сунчано и топло, највиша дневна температура до 23 степена

Данас углавном сунчано и топло, највиша дневна температура до 23 степена

У Србији претежно сунчано и топлије, само ујутру у брдско-планинским пределима променљиво облачно и суво. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни. Јутарња температура од 5 до 10, највиша дневна од 20 до 23 степена.

У Зајечару ведро и сунчано. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 7, максимална дневна око 21 степен. Сутра променљиво облачно. Најнижа температура 8, највиша до 24 степена.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Повољне биометеоролошке прилике и термички услови у домену оптималних вредности условиће смањење уобичајених тегоба код свих хроничних болесника.

Извесна опрезност се саветује особама са дисајним тегобама.

Могући су променљиво расположење и главобоља.

АМСС

Саобраћај у Србији од јутрос је умерен, али се талас појачаног саобраћаја очекује у поподневним и вечерњим сатима, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Већи интензитет саобраћаја очекује возаче на обилазници око Чачка у смеру ка Прељини, на Ибарској магистрали, на ауто-путу Милош Велики и на ауто-путу Е-75.

Више возила се очекује и на наплатним рампама Појате, Мали Пожаревац и Стара Пазова.

На путничким терминалима граничких прелаза нема задржавања.

Камиони на теретним терминалима на излазу из Србије на прелазу Хоргош чекају око сат времена, на Келебији два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб