ВестиДанас углавном сунчано, максимална дневна температура око 27 степени

Данас углавном сунчано, максимална дневна температура око 27 степени

Летњи природни пејзаж
Фото: Pixabay, илустрација

У Србји на северу и у Неготинској Kрајини претежно сунчано. У осталим крајевима умерено до потпуно облачно, само понегде краткотрајна киша. Ветар умерен, на истоку и у планинама повремено јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 14 до 19, а највиша од 23 до 26, у Неготинској Kрајини до 29 степени.

Данас у Зајечару углавном сунчано. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 17, максимална дневна око 27 степени. Сутра претежно ведро и сунчано. Најнижа температура 13, највиша и до 28 степени.

Претпоследњи радни дан у овој недељи и викенд који је пред нама, разлози су због којих може доћи до појачања саобраћаја и то већ у првим поподневним сатима.

Већи број возила очекује се на ауто-путевима, али сада из правца источних ка западним земљама Европе.

Временски услови су много повољнији у односу на претходне дане, температуре пријатније, коловози суви, а и видљивост добра.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, путничка возила и аутобуси јутрос на Хоргошу, на излазу, чекају 60 минута, а на улазу 20 минута.

На Градини на улазу чекају 15 минута, на Гостуну на излазу 30 минута, саопштио је АМСС.

Нема задржавања на теретним терминалима.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб