ВестиДанас умерено до потпуно облачно и свеже, местимично са кишом

Данас умерено до потпуно облачно и свеже, местимично са кишом

Брачни пар седи на клупи и држи кишобран
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији умерено до потпуно облачно и свеже, у већем делу местимично са слабом кишом, само на крајњем југозападу и југу суво. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку земље, као и у планинским пределима повремено јак, западни, послеподне и увече у слабљењу и скретању на јужни и југозападни. Најнижа температура од 8 до 13, највиша од 17 до 21 степен. Крајем дана постепено разведравање.

У Зајечару претежно облачно са слабом кишом. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура 13, максимална дневна око 20 степени. Сутра сунчано и топлије. Најнижа температура 9, највиша до 26 степени.

АМСС

Возаче у Србији данас очекују мокри коловози на појединим деоницама, па се препоручује спорија вожња и брзина прилагођена условима на путу, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Због смањене виљдивости потребан је већи опрез посебно на местима где је због радова измењен режим саобраћаја и треба обратити пажњу на привремену сигнализацију, наводи се у саопштењу.

На ауто-путевима у Србији нема задржавања на наплатним станицама, а путничка возила без чекања пролазе и процедуру на граничним прелазима.

Камиони чекају на излаз из земље на Хоргошу и на Батровцима 120 минута, а на Келебији 180 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб