ВестиДанас умерено до потпуно облачно са кишом и локалним пљусковима

Данас умерено до потпуно облачно са кишом и локалним пљусковима

Киша, пљусак
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији умерено до потпуно облачно, местимично са кишом и локалним пљусковима, који ће понегде бити праћени грмљавином, а на високим планинама снег. Крајем дана на северу постепени престанак падавина. Ветар умерен и јак, северни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 12, а највиша дневна од 15 до 19 степени.

У Зајечару углавном облачно са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 9, максимална дневна око 16 степени. Сутра променљиво облачно са кишом и пљусковима. Најнижа температура 8, највиша до 19 степени.

АМСС

Повремени пљускови понегде праћени грмљавином смањују видљивост и доносе више воде на коловоз, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.

На путевима у планинским пределима возачи могу наићи на наносе земље, што представља још једну додатну опасност за време вожње.

Из АМСС апелују на возаче да буду спремни на честе промене стања коловоза, крену мало раније од уобичајеног времена, буду толерантнији, возе спорије и увек на безбедном одстојању како би имали више времена да сигурно реагују у случају изненадне опасности.

На наплатним рампама нема задржавања.

На Батровцима се на путничким терминалима на граничним прелазима чека два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб