ВестиДани отворених врата Службе за дуално образовање и образовне политике Привредне коморе...

Дани отворених врата Службе за дуално образовање и образовне политике Привредне коморе Србије

Привредна комора Србије: Дани отворених врата Службе за дуално образовање и образовне политике ПКС

Привредна комора Србије организоваће ”Дане отворених врата Службе за дуално образовање и образовне политике”, од 15. до 19. новембра 2021.

У наведеном периоду, привредници ће имати прилику да закажу индивидуални састанак са Службом за дуално образовање и образовне политике на ком ће добити све информације о дуалном образовању, и одговоре на сва питања, а заинтересовани привредници биће упућени и на који начин могу да пријаве своју компанију за учешће у овом моделу образовања.

Индивидуални састанак привредници могу заказати попуњавањем формулара на овом линку.

Привредна комора Србије подсећа све привреднике да је у току пријава за укључивање у дуално образовање и да је рок за подношење пријаве 30. новембар 2021. године. Послодавци који желе да приме нову генерацију ученика, могу поднети пријаву путем веб портала Привредне коморе Србије.

Све информације у вези са дуалним образовањем у Србији могу се наћи на интернет страници – ПКС Дуално Образовање.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб