Timočka KrajinaZaječarDelegacija vojnog sindikata „Gvozdeni puk” u poseti Nezavisnom sindikatu policije u Zaječaru

Delegacija vojnog sindikata „Gvozdeni puk” u poseti Nezavisnom sindikatu policije u Zaječaru

Delegacija vojnog sindikata „Gvozdeni puk” u poseti Nezavisnom sindikatu policije u Zaječaru

Danas su predstavnici Nezavisnog sindikata policije, Koordinacionog centra Zaječar, predsednik KC Zaječar Igor Stojadinović, potpredsednici Robert Ristić, Srđan Stanković, Cvetko Spasić, svečanim prijemom upriličili delegaciju bratskog vojnog sindikata „Gvozdeni puk” sa predsednikom Ljubišom Miloševićem i članom upravnog odbora Ivanom Đelićem.

Nakon svečanog prijema održan je sastanak na kome su definisani zajednički ciljevi, a to je želja za međusobnim druženjem i predstojećim zajedničkim organizacijama sportsko-rekreativnih manifestacija za članstvo. Takođe je istaknuta želja i za zajedničkim organizacijama manifestacija i memorijala u znak sećanja na stradale kolege-borce „veterane“ policije i vojske, koji su učestvovali u oružanim sukobima na zaštiti teritorijalnog integriteta i suvereniteta Republike Srbije.

Današnji sastanak je završen zaključkom „Zajedno za majku Srbiju”.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub