ВестиДиНОвембар – месец диносауруса у Библиотеци „Центар за културу” у Кладову

ДиНОвембар – месец диносауруса у Библиотеци „Центар за културу” у Кладову

Библиотека „Центар за културу” у Кладову, месец новембар проглашава месецом диносауруса.

„Новембар ове године ће бити посебан месец у години јер је то ‘ДиНОвембар’, месец посвећен диносаурусима. Они излазе из књига, нападају дечје одељење Библиотеке ’Центар за културу’ и траже радознале и паметне главице да се играју са њима. На дечјем одељењу библиотеке чекају вас енциклопедије и романи о њима”, поручују из Библиотеке „Центар за кулутуру” Кладово.

Ко су они били, када и како су живели, које врсте диносауруса постоје и како су изумрли? – Одговоре на ова питања можете пронаћи у књигама које библиотека има у свом фонду на дечјем одељењу.

Играјте се заједно са диносаурусима!

Прочитајте књигу о њима, нацртајте омиљеног диносауруса и донесите ваше радове!

На месечној табли у библиотеци на дечјем одељењу гласајте за Вашег Диносауруса, тако што ћете пронаћи шеме диносауруса, ископирати или нацртати, исећи, донети у библиотеку и налепити на табли.

Радно време библиотеке у Кладову је од 07х до 20х сваког радног дана.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб