Тимочка КрајинаБорДиректор ЈКП „Водовод” Бор Горан Павић донео неопозиву оставку због чињенице да...

Директор ЈКП „Водовод” Бор Горан Павић донео неопозиву оставку због чињенице да су двојица осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић били запослени у том предузећу

Директор ЈКП „Водовод” Бор Горан Павић – Саопштење

Директор ЈКП „Водовод” Бор Горан Павић, поднео је данас неопозиву оставку на ту функцију због чињенице да су двојица осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић били запослени у том предузећу и да су злочин починили у току радног времена.

Саопштење преносимо у целости:

„Поштовани суграђани,
Поштовани новинари,
Дозволите ми да најпре у име ЈКП ’Водовод’ Бор и у своје лично име изразим најдубље саучешће родитељима, породици, пријатељима породице, грађанима Бора и свим грађанима Србије због трагичне смрти малене Данке Илић.
Из моралних разлога подносим неопозиву оставку на место директора ЈКП ’Водовод’ Бор, обзиром да су осумњичени за убиство детета запослени у овом предузећу и да постоји основана сумња да су извршили ово гнусно убиство у току радног времена, службеним возилом у току обављања радног задатка.
Покренућу кривичне и све друге законом прописане поступке против осумњичених лица, али и свих других запослених одговорних лица у предузећу који су својим пропустом, чињењем или нечињењем допринела да осумњичени остану на слободи десет дана.
Напомињем да се ЈКП ’Водовод’ Бор и ја лично ограђујем у сваком погледу, како кривичном, тако и материјалном, од поступака и радњи осумњичених радника.”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб