ВестиДолазак министарке Зоране Михајловић у Зајечар померен за 9. јул

Долазак министарке Зоране Михајловић у Зајечар померен за 9. јул

Министарка Зорана Михајловић у посети Зајечару

Посета потпредседнице Владе Србије и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зоране Михајловић, најављена за данас, померена је за уторак, 9. јул.

Планиране активности и време догађаја остају непромењени.

Програм посете:

• 10:40 — Обилазак радова на реконструкцији државног пута II А реда 169, Зајечар–Шљивар–Леновац–Ласово (улица Шљиварски пут, пролаз кроз Зајечар)

• 11:00 — Састанак потпредседнице Владе, проф. др Зоране Михајловић и министра омладине и спорта, Вање Удовичића са начелником Зајечарског управног округа, Владаном Пауновићем и челницима локалних самоуправа из округа. Састанак ће бити одржан у зајечарској Градској управи.

• 11:50 — Састанак потпредседнице Владе, проф. др Зоране Михајловић и министра омладине и спорта, Вање Удовичића са градоначелником Зајечара, Бошком Ничићем.

• 12:35 — Конференција за новинаре.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб