Тимочка КрајинаЗајечарДонете одлуке о избору привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у...

Донете одлуке о избору привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у Зајечару

Град Зајечар – Општина

Градско веће града Зајечара је на седници одржаној у петак, 14.октобра 2022. донело Одлуку о избору директних корисника – привредних субјеката у спровођењу мере енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и мере унапређења термотехничких система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте, као и Одлуку о избору директних корисника – привредних субјеката за спровођење енергетске санације стамбених објеката.

Градско веће града Зајечара расписало је Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мере енергетске санације стамбених објеката на територији града Зајечара, објављеног на званичној страници града Зајечара 31.08.2022. године, на који се јавило седам подносиоца пријава. Комисија за реализацију мера енергетске санације је након разматрања и оцењивања пристиглих пријава, утврдила да свих седам пријава, испуњавају све услове, у складу са критеријумима предвиђеним Правилником и Јавним позивом.

Прелиминарне појединачне листе привредних субјеката за сваку меру, посебно су објављене дана 29.09.2022.године на огласној табли Градске управе града Зајечара и званичној интернет страници града Зајечара. На прелиминарне листе није било изјављених приговора.

Такође, Градско веће града Зајечара расписало је и Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мере енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и мере унапређења термотехничких система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији града Зајечара, објављеног на званичној страници града Зајечара 31.08.2022. године, на који су се јавила два подносиоца пријаве. Комисија за реализацију мера енергетске санације је након разматрања и оцењивања пристиглих пријава, утврдила да обе пријаве испуњавају све услове. Прелиминарне појединачне листе привредних субјеката (директних корисника) за сваку меру, посебно су објављене дана 29.09.2022. године на огласној табли Градске управе града Зајечара и званичној интернет страници града Зајечара. На прелиминарне листе из овог Јавног позива, такође није било приговора.

Изабране привредне субјекте за мере енергетске санације по оба јавна позива, можете погледати на линковима:

Одлука о избору привредних субјеката – Столарија

Одлука о избору привредних субјеката – Панели

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб