Тимочка КрајинаБорДва филмска хита пред борском публиком до 9. априла

Два филмска хита пред борском публиком до 9. априла

Биоскоп „Звезда” Бор: Пројекције филмова (април 2024)

Филмови „Годзила × Конг: Ново царство” и „Прво предсказање” биће на биоскопском платну, биоскопа „Звезда” у Бору, од 4. до 9. априла 2024.

Од 18:00 сати, на репертоару је акциони, научно-фантастични филм „Годзила × Конг: Ново царство”.

„Епохални нови филм продубиће историју титана, њихово порекло и тајне Острва лобања! Епска битка се наставља! Филмски Monsterverse студија ’Legendary’ доноси експлозивни окршај између Годзиле и Конга у потпуно новој авантури која ставља моћног Конга и страшног Годзилу у борбу против колосалне претње скривене унутар нашег света, изазивајући њихово властито постојање – и наше. ’Годзила × Конг: Ново царство’ дубље истражује историју ових титана и њиховог порекла, као и тајне Острва лобања и даље, откривајући митолошку битку која је помогла обликовати ова изванредна бића и заувек их повезала са човечанством.”

Од 21:00 сат, биће приказиван хорор филм „Прво предсказање”.

„Када млада Американка буде послата у Рим како би започела живот у служби цркве, она наилази на таму под којом доводи у сумњу сопствену веру и открива застрашујућу заверу која тежи рађању отеловљења зла.”

Нерадни дани биоскопа „Звезда” у Бору су: понедељак и среда.

Цена улазнице је 350 динара, а уторком је филмски дан и тада је цена улазнице 300 динара.

Телефони за информације:

  • Центар за културу – 030/424–546, од 08:00 до 14:00 сати;
  • Биоскоп „Звезда” – 030/421–259, од 16:00 до 21:00 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,842ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб