ВестиДва пораза у низу одбојкашица Зајечара, „Раднички” однео бодове са Краљевице

Два пораза у низу одбојкашица Зајечара, „Раднички” однео бодове са Краљевице

Након фуриозног почетка године и четири победе у пет одиграних мечева током јануара, одбојкашице Зајечара везале су два пораза у првој недељи фебруара.

Ако је пораз у Ваљеву од 3:1 донекле био и очекиван, јер је реч о једном од конкурената за пласман у виши ранг, онда је губитак бодова минулог викенда од „Радничког” из Крагујевца на домаћем терену ипак тешко пао изабраницама тренера Тошића. Поготово ако се зна да су Зајечарке јесенас у Крагујевцу тријумфовале са 3:1 у сетовима и кући понеле сва три бода.

У Зајечару потпуно друга прича. На крају је било максималних 0:3 за Крагујевчанке, иако је било све сем лагане победе за гошће у Хали спортова на Краљевици у недељу, 7. фебруара. Први сет ће свакако што пре желети да забораве зајечарске одбојкашице, било је убедљивих 14:25 за гошће. Потом је виђен прави трилер на Краљевици, велика борба и два сета на разлику, али на несрећу домаћих, срећа је превагнула на страну „Радничког”, 26:28 гласио је резултат у обе деонице, па у Крагујевац иду бодови.

После 14 одиграних утакмица, две мање од одиграних кола због одложених мечева, Зајечарке су са учинком од по 7 победа и пораза 6. на табели Прве „Б“ лиге Србије са 19 освојених бодова, колико има и недељни ривал из Крагујевца, али са утакмицом више на свом конту. На челу је убедљиво екипа Батајнице са 43 бода, испред друге екипе београдског „Партизана” са 36 и „Ваљева” које је сакупило 35.

Зајечарке у наредном 17. колу по распореду гостују екипи „Руме”, која се налази на зачељу табеле са свега 8 освојених бодова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб