Тимочка КрајинаЗајечар"E-Play" уживо у Омладинском центру Зајечар 6. јула

„E-Play“ уживо у Омладинском центру Зајечар 6. јула

Након дужег времена београдски састав „E-Play“ наступиће уживо у Зајечару.

Концерт ће бити одржан у суботу, 6. јула 2024. у летњој башти Омладинског центра Зајечар, са почетком у 21:00 час.

Улазнице у претпродаји могу се купити у Омладинском центру: првих 100 карата по 1.000 динара, редовна претпродаја 1.200 динара. Телефон за информације и резервације 060/7-444-012.

„E-Play“ је српски алтернативни састав из Београда, основан 1998. године. врло јединственог звука којег карактеришу дисторзирани бас, drum & bass ритмови и нежне – атмосферичне гитаре. Овај бенд већ на почетку своје каријере веома брзо налази своје место на српској рок сцени. Састав „E-Play“ иза себе има пет студијских албума, велику листу самосталних и фестивалских наступа, учествовао је и на више компилација. Музика овог бенда налази се у филмовима: „Муње“, „Потрага за срећком“, „Здухач значи авантура“. Крајем 2013. објавио је албум “Обични људи” са кога су се убрзо издвојили хитови “Диван Дан”, “Хиљаду људи” и “Љубица”. Током протеклих године песма “Диван Дан” осваја прво место на многим домаћим листама, а у исто време добија и “Мегафон” награду за најболљи сингл године. Иако има преко 5 милиона прегледа на YouTube, “Диван дан” спада у најомиљеније песме када је у питању концертно извођење овог састава.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб