Тимочка КрајинаКладовоЕдукативна радионица "Ђердапске пустоловине" за децу у кладовској библиотеци 2. априла

Едукативна радионица „Ђердапске пустоловине“ за децу у кладовској библиотеци 2. априла

Поводом Међународног дана књиге за децу обележава се 2. априла, Библиотека „Центар за културу“ Кладово у сарадњи са Јавним предузећем Национални парк „Ђердап“ из Доњег Милановца приређује едукативну радионицу „Ђердапске пустоловине“ за љубитеље читање и чуваре природе, најмлађе кориснике кладовске библиотеке.

Дружење је заказано за уторак 2. април 2024. године, од 10:00 до 12:00 часова у галерији Библиотеке у Кладову.

Радионицом руководе у име ЈП „Национални парк“ Ђердап: Сара Станковић, стручни сарадник за заштиту и унапређење флоре и вегетације и Марија Миленковић Србуловић, стручни сарадник за едукацију.

Међународни дан књиге за децу обележава се 2. априла. Установљен је 1967. године на основу одлуке УНЕСКА како би се деци послала порука о важности развијања љубави према писаној речи. Дан књиге за децу прославља се на дан рођења Ханса Кристијана Андерсена, творца многих бајки које су обележиле детињство генерација деце широм планете.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб