Тимочка КрајинаЗајечарЕпископ тимочки Иларион и представници Верског добротворног старатељства поделили пакетиће корисницима Установе...

Епископ тимочки Иларион и представници Верског добротворног старатељства поделили пакетиће корисницима Установе „Облутак“ у Зајечару

Делегација Верског добротворног старатељства Епархије тимочке заједно са владиком Иларионом, посетили су традиционално Установу за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак“ у Зајечару, поводом школске славе Свети Сава.

Чланови делегације Верског добротворног старатељства, коју је предводио епископ тимочки Иларион са свештенством, поделили су пакетиће свим корисницима Установе „Облутак“.

Деца из „Облутка“ су извела пригодан програм и поделили поклоне које су припремили у креативној и ликовној радионици.

Како је договорено овом приликом, у плану је да се сви заинтересовани корисници из Установе „Облутак“, који нису крштени, крсте у Саборној цркви рођења пресвете Богородице у Зајечару.

 

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,792ПратилацаЛајкуј
4,385ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб