Timočka KrajinaZaječarErazmus dan: Gimnazija Zaječar otvorila svoja vrata nastavnicima iz cele istočne Srbije

Erazmus dan: Gimnazija Zaječar otvorila svoja vrata nastavnicima iz cele istočne Srbije

Erazmus dan u Gimnaziji Zaječar

Gimnazija Zaječar otvorila je svoja vrata nastavnicima iz cele istočne Srbije koji su želeli da sa kolegama podele svoja iskustva tokom rada na „Erazmus” projektima.

Škola domaćin predstavila je dva svoja projekta, „From game to STEM” i „Ecological footprint”. Pored zaječarske Gimnazije svoje projekte predstavile su i škole OŠ „Vuk Karadžić” Kladovo („U svetu kritičkog mišljenja i medijske pismenosti”), OŠ „Desanka Maksimović” Zaječar („Diversity makes us better”), OŠ „3. oktobar” Bor („Keep calm and talk”), Medicinska škola Zaječar („Gerijatrija”), Tehnička škola Knjaževac („Unapređenje praktične nastave u dualnom obrazovanju – bolje kompetencije za zapošljavanje” i „The Da Vinci Code”), Tehnička škola Zaječar, OŠ „Đura Jakšić” Zaječar, Tehnička škola Negotin, Mašinsko-elektrotehnička škola Bor, Ekonomsko-trgovinska škola Bor, OŠ „Ljuba Nešić” Zaječar i srednja škola „Nikola Tesla” Boljevac.

Pored škola iz Timočke Krajine predstavile su se i škole gosti iz Slovenije, Mađarske i Turske. Ceo skup organizovala je Gimnazija Zaječar uz podršku „Erazmus” ambasadora, Mladena Šljivovića.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,187PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub