Тимочка КрајинаЗајечарЕво где се могу купити улазнице за 56. Зајечарску Гитаријаду

Ево где се могу купити улазнице за 56. Зајечарску Гитаријаду

56. „Гитаријада” у Зајечару

56. Зајечарска Гитарујада биће ове године одржана 24, 25. и 26. августа, а чувени басиста Марко Мендоза роконачелник је овогодишњег фестивала.

Улазнице за 56. Гитаријаду се могу купити путем Gigs Tix-а, на линк. Такође, карте се могу купити и у многим градовима широм Србије, а тачан списак места можете наћи на линку.

Цена улазнице је 1.200 динара за сва три дана трајања Гитаријаде. За ученике зајечарских основних и средњих школа, уз ђачку књижицу, улаз је бесплатан.

Посетиоци ће улазнице моћи да набаве и на дан отварања рок манифестације 24. августа, на пунктовима испред улаза у простор одржавања Гитаријаде.

Поред такмичења демо бендова, заштитни знак Гитаријаде постала је титула „роконачелника“ – ове године та част припала је познатом светском басисти Марку Мендози, коме ће градоначелник Зајечара Бошко Ничић свечано предати кључеве града на отварању на Феликс Ромулијани.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,734ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб