Timočka Timočka
Početna / Vesti / Facebook spaja Messenger, Instagram i WhatsApp!
Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp — Spajanje

Facebook spaja Messenger, Instagram i WhatsApp!

Facebook spaja tri aplikacije u jednu: Instagram, Messenger i WhatsApp poruke uskoro će biti dostupne na jednom mestu!

Kompanija Facebook planira da integriše usluge razmena poruka aplikacija WhatsApp, Instagram i Messenger, otkrio je američki dnevnik The New York Times. Iz kompanije su potom za britanski javni servis, BBC, kratko poručili da su „na početku dugog procesa”. Naime, američki list navodi da je taj plan lični projekat osnivača Facebook mreže, Marka Cukerberga, a kad bude završen, integracija će značiti da će korisnik Facebook-a biti u mogućnosti da komunicira sa nekim ko ima samo nalog na WhatsApp ili nekoj drugoj integrisanoj aplikaciji.

Ovo je, kako se navodi, trenutno nemoguće, jer pomenute aplikacije nemaju zajednički izvorni kod. Posao spajanja tri elementa je međutim počeo, piše The New York Times, a očekuje se da će biti završen do kraja 2019. godine ili početkom sledeće godine.

Cukerberg je u više navrata insistirao na ovom planu, kako bi trojstvo usluga učinio korisnijim i povećao vreme koje, korisnici provode koristeći te aplikacije. „Želimo da napravimo najbolje moguće iskustvo dopisivanja, a ljudi žele da dopisivanje bude brzo, jednostavno, pouzdano i privatno. Radimo na stvaranju većeg broja naših proizvoda za razmene poruka, koje su od početka do kraja šifrovane i razmatramo načine da olakšamo mogućnosti povezivanja sa prijateljima i rođacima na društvenim mrežama”, navedeno je u saopštenju Facebook kompanije.

U saopštenju je, takođe navedeno da traju mnoge „diskusije i debate” po pitanju toga kako bi sistem eventualno funkcionisao.

 

Izvor:mondo.rs

Možda će Vas zanimati

Groblje

JKP „Higijena” Zaječar: Obaveštenje zakupcima grobnih mesta da izmire svoja dospela, a neizmirena dugovanja

Javno komunalno preduzeće „Higijena” Zaječar pozvalo je sve zakupce grobnih mesta da izmire svoja dospela, …

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 16. januar 2021.

I ovaj dan možete da se opustite i predate uživanjima, jer nebo i aspekti miruju, …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica