Timočka KrajinaZaječarFilmovi „Dečak delfin” i „Komedija na tri sprata” pred zaječarskom publikom 14....

Filmovi „Dečak delfin” i „Komedija na tri sprata” pred zaječarskom publikom 14. novembra

Grad Zaječar: Projekcije filmova (novembar 2022)

U Centru za kulturu u Kotlujevcu, u Zaječaru, biće prikazani filmovi „Dečak delfin” i „Komedija na tri sprata”, u ponedeljak, 14. novembra 2022.

U 16:00 sati biće prikazan film „Dečak delfin”.

Dužina trajanja filma: 90 minuta. Žanr: animirani. Glumci: Polina Avdeyenko, Aleksandr Fenin, Vasilisa Ruchimskaya. Režiser: Mohammad Kheyrandish.

„Dečak delfin” (Dolphin Boy)
 

Nakon pada aviona u more, delfin Danilo spasava malog dečaka iz pobesnelih talasa. Od tada, prijatelji, skoro braća, bezbrižno odrastaju zajedno u čarobnim morskim dubinama. Sve dok jednog dana mir njihovog radosnog malog sveta ne uništi zla hobotnica. On proteruje dečaka na kopno, gde će morati da nauči da živi među ljudima i shvati tajnu svog porekla. Novi prijatelj, dobrodušni kapetan i delfin Danilo pomoći će dečaku da se nosi sa svim nedaćama – bilo na dnu mora ili na misterioznim dalekim ostrvima. Na tom putu, očekuju vas fantastične avanture.

Od 18:00 i 20:00 sati biće prikazan film „Komedija na tri sprata”.

Dužina trajanja filma: 100 minuta. Žanr: komedija, drama. Glumci: Slobodan Boda Ninković, Jelisaveta Seka Sablić, Dragan Gagi Jovanović, Vesna Trivalić, Nataša Tapušković. Režiser: Sandra Mitrović.

„Komedija na tri sprata”
 

Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali dobroćudnih duša je suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada. Zahvaljujući lošim cevima i misterioznim podzemnim vodama Beograda situacija kulminira i sve ih zatekne nespremne.

Cena ulaznice je 350 dinara.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub